Vaše vijesti

MARKO MUJAN Dubrovnik je budan!

MARKO MUJAN Dubrovnik je budan!

Nije važno za koga glasate. U cijelom svijetu dvije stranke zapravo su samo jedna koja zastupa četiri posto ljudi. Onih bogatih naravno.

Možda je čudno što mnogi, iznenađeni novim načinima udara na Republiku Hrvatsku, dovedeni pred svršen čin preopterećenja kreditima, ostaju zabezeknuti i nijemi, dok samo oni najmasnije potkoženi u izvanrednim okolnostima imaju snage? Lamentirati do kasnih noćnih sati i po tom izglasavati (na žalost nakon ‘5 do 12’) ‘spasonosne’ zakone za ‘naše’ osobno bogate pojedince osiromašene zajednice. Zajednica, koja je dovedena u položaj taoca stvarne vlasničke strukture nad onim što mi zovemo bogatom porodicom.

Kako se dovodi pred svršen čin? Njih se par oči u oči dogovore i onda sve zakomplicira, ali uz malo truda vidi se kako je cijela priča jako prozirna. Kad bi se pratio tijek novca i trebalo pravdati porijeklo imovine, bili bi puni zatvori ili bi se tražilo gdje odraditi društveno koristan rad umjesto prisilne kazne uz prethodni povrat odasvud pokretne, nepokretne i dukatno-škudne imovine Državi.

‘Naše’ izdajice interesa hrvatskoga Naroda provode misiju rasprodaje, još jedino nam preostale zemlje, one po kojoj hodamo i svega na, ispod i iznad nje. Kažu ne može se tu ništa. Lažu, po običaju. Nitko ništa ne mora ako je duhovan, a ne materijalno ‘zaveden’ trženjem ‘bogatstava’ za sebi i svoje na račun vlastitoga Naroda!

Kad se podigao Dubrovnik i rekao ‘Zagrebu’ dosta malverzacijama na Ombli, Srđu, Luci, globalisti su malo zastali i vratili se privatnim gradnjama po Dubrovniku. Djeca tajkuna žele pogled na najljepši Grad na svijetu i kad se sve ruši oko njih oni stameno stoje i šire iluminatnu svjetlost, koja neke fascinira jače od sunca, no to je samo privid jada nadmoći njihove stvarne bijede.

Teško se ne osvrnuti na potpirivanje vatre u teškom trenutku u koji smo sustavno dovedeni.

Nositelji revolucije, i to one jedino trenutno preostale im ‘kulturne’, pobornici takozvanog jezičnoga Regiona iz Hrvatske, pozivaju tobože u pomoć branitelje i iz Dubrovnika, na pobunu valjda i to tako što ih usputno posprdno nazivaju ‘šatorašima’. Zovu magarce i deve, a valjda očekuju da im se tigrovi, lavovi i pume odazovu. Možda ih pokušaju povabiti i pozivom ‘Za dom i poglavnika spremni’, ogrnuti u janjeće kožuhe pod kojima su se prikrili crtajući ‘svastiku’ na Poljudu, a hijene – kao hijene.

Dečki i dečkice ‘kulturnjaci’, nisu nacije izmišljene nego iskorištene upravo od onih što bi njihovim satiranjem postigli ‘bolji’ svijet, koja se zove samo i jedino NWO (Novi svjetski poredak), zagovarajući jednakost? Za koga i kome?!

Neki od vas, nažalost, nikad neće uhvatiti vjetar jer su ostali na stijeni nakon povlačenja ‘crvenoga’ leda Žute rijeke. Mogu na njoj vikati, urlati i eventualno očekivati kako će to izazvati oluju na kojoj će krenuti usidreni daleko od mora. Nisko prizemno aterirani u vjetar što se naziva bonaca za rezultat nikakve koristi nema osim za interes sluga zla i njihovih naglavnih ‘konja’ za vuču NWO, koji tamo gore na vrhu nema strana nego ih među nama dolje proizvodi.

Nemojte se bojati Branitelja, nego svojih zabluda i ne zaboravite nikad ovu priču:
‘I onda iz te Zemlje gore nad Gradom na daleko krv Dubravom zamirisala i probudili se ratnici za one sve svoje, koji se nisu dali  dok njihova iskra nije došla do zadnjega kraja. Nastala pometnja, napadač objavio pobjedu nad braniteljima u jurišu izdajničke lake podrepaške konjice, ostavivši krila bez zaštite, pogrešno siguran u ono što su bili i oni Njihovi, koji su podbacili  1991. godine. Srećom Gospodnje. Uzalud se koprcaše platiše, i vojska im što je uhljebiše. Dojezdio konjanik plavi oko njega vitezovi ‘crni’, sve na njima od dronjaka obasjano suncem blista. Nasta strka, cika i galama, ali tišina najjače odzvanja iz sve Župe s otocima i bratskoga Saraj grada. Razbježa se od Dubrave Dogovora vojska, predaše se Kneza bivšega uhljebi. Oprostiše vitezovi, ali ne zaboraviše, ni tko ih napade, ni tko ih izdade, i odakle sve smradan vjetar po Dubravi puše.’

Daleko od svijeta EU ‘Hrvatske’ još uvijek me muči pitanje, koje se možda odlučim adresirati i na Svetoga oca Papu Franja. Ako Golfogradci tvrde da su dva puta morali platiti oveću grudu hrvatske zemlje na Srđu znači li to kako su Sanader, Polančec i Šuica prisilili Dominikance na njenu prodaju ili je to napravljeno voljom Dominikanaca, odnosno Crkve? Vjerujem kako se radi o ucjeni pojedinaca, a ne institucijama Grada, Republike, a kamo li Svete crkve u Hrvata. U skladu sa slobodnozidarskim interesnim geslom… Sve jami od nas malih kako bi bilo njima velikima.

Trenutno dnevno stanje u budućoj, kad tad slobodnoj, neovisnoj, suverenoj i samostalnoj Hrvatskoj! Jake snage MUP-a na prometnicama, pojačan nadzor na graničnim prijelazima, kako bi se osujetio mogući ‘demokratski’ pokušaj minorno velikog, ali opasno na to spremnog dijela naroda da zaustavi logičan slijed ovrha i oduzimanja imovine vlasnicima Agrokora (Konzuma), a članovima ‘živoga zida’ i štrajkbrejkerskim volonterima onemogući sprječavanje njihove deložacije od nekretnina razasutih diljem Hrvatske, samozvanog Regiona i šire. Svi pravosudni organi i institucije podignute na najvišu razinu pripravnosti. Rješenja se donose po žurnom postupku. Svi Hanžekovićevi pravnici i osoblje na nogama. A Dubrovnik. Čini vam se kao da spava? Varate se gospodo!

Istina je da idem polako, ali nikada unatrag (Abraham Lincon).

Marko Mujan, mag. pol.

 

 

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist