Aktualno

Marko Domijan glavni izvršni direktor Atlantske plovidbe

Marko Domijan izabran je za glavnog izvršnog direktora Atlantske plovidbe, dok su za izvršne direktore imenovani Edo Taslaman, Vicenco Jerković i Ivica Šurković. Nova imenovanja obavljena su na sjednici novoizabranog Upravnog odbora dubrovačkog brodara koja je održana ovog ponedjeljka, 19. kolovoza.

Mandat glavnom izvršnom direktoru i ostalih izvršnih dierktora, piše u objavi na Zagrečakoj burzi, traje šest godina, a odluka o izboru stupa na snagu 1. prosinca 2019. godine.

U objavi se također navodi kako je Upravni odbor na temelju odredbi novog Statuta drštva donio odluku da će članovi Upravnog odbora obavljati i dodatne poslove za društvo kao neizvršni direktori.

Treba podsjetiti kako je prošlog tjedna održana konstituirajuća sjednica izabranog Upravnog odbora Društva koja je za predsjednika navedenog imenovala lgora Bilbiju, a za zamjenika postavljen je Pero Kulaš.

Pročitajte još

STIGAO IZ ITALIJE Muškarac u izolaciji u OB Dubrovnik zbog sumnje na koronavirus

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA Ministarstvo predložilo zabranu posjeta domovima za starije i djecu

Dulist

ALH Nismo osjetili značajnije posljedice koronavirusa, ali su mjere zaštite pojačane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija