Aktualno

Mario Tevšić odlazi s mjesta ravnatelja JU Rezervat Lokrum

Mario Tevšić odlazi s mjesta ravnatelja JU Rezervat Lokrum

Mario Tevšić odlazi s mjesta ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Trenutno se provodi postizanje dogovora oko sporazumnog raskida ugovora te kako kaže ne zanima ga ‘ostajati u tomu niti se bilo gdje drugo gnjiliti ili uhljebariti’.

– U ovom trenutku nikakva odluka nije donesena niti je ikakav akt potpisan. Međutim, o tome se razgovara i dogovara, kako sad stvari stoje, to neće biti teško postići. Imam razumijevanje za to da gradska vlast želi na ovom mjestu ili na nekom drugom, osobu po svom izboru. S druge strane, cijeni se moj minuli rad. Na tim osnovama ćemo se prijateljski dogovoriti u nekom narednom periodu. Procedura je takva da odluku donosi Upravno vijeće i šalje na suglasnost Gradskom vijeću, tako da preostaje sigurno još par tjedana da se stvar do kraja provede – rekao je Tevšić za DuList, a pri spomenu novih imena, istaknuo je:

– To je pitanje za Upravno vijeće. O imenima V.D.-a se koliko znam uopće nije razgovaralo, a pogotovo ne da ih se imenovalo. Piše se o tome, ali ne čini mi se kao suvisla i provjerena informacija – kazao je, a na pitanje o svom budućem poslovnom mjestu rekao je kako to po njemu ‘nije bitno’.

– Ovo je grad koji pruža dovoljno mogućnosti da svatko može naći posao da zaradi onoliko koliko mu treba. Mislim kako nije interes javnosti što ću dalje raditi nakon što budem lišen javne funkcije – zaključio je Tevšić.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist