Sport

Mario Hezonja najavio povratak u reprezentaciju

Mario Hezonja najavio povratak u reprezentaciju

Hrvatski košarkaš i član Portland Trail Blazersa američkim je novinarima indirektno potvrdio svoj dolazak na kvalifikacijski turnir za OI u Splitu, piše Sportnet.rtl.hr.

Kako prenosi Sportklub, hrvatski košarkaš i krilo Portland Trail Blazersa Mario Hezonja je u razgovoru s američkim novinarima kazao da želi s reprezentacijom izboriti OI i u Tokiju se boriti za medalju.

-Cilj za 2020. je ući u playoff i mislim da ga usprkos ozljedama možemo uhvatiti. Naravno, nadam se da ću u Splitu s reprezentacijom izboriti Olimpijske igre i da se ondje borimo za medalju – otkrio je Hezonja svoje ciljeve u novoj godini.

Hezonja je u sezonu krenuo dobro, ali je promjenama u rosteru i svojim problemima s ozljedama izgubio mjesto u užoj rotaciji Blazersa.

‘Više me mentalno to pogađa nego što me fizički boli. Čim osjetim nešto, ne želim ići kroz potez koji sam naumio do kraja, već idem nekako slabije i opuštenije. Sad imam stalno rehabilitacije, nije da mi jako smeta, ali osjetim neku nelagodu i nadam se da će mi rehabilitacija pomoći.’

Hezonja je tako indirektno potvrdio svoj dolazak u Split gdje bi za reprezentaciju trebao zaigrati prvi put nakon 2016. i Olimpijskih Igara u Riju, donosi Sportnet.rtl.hr.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist