Sport

Marinkoloru gradski derbi

Marinkoloru gradski derbi

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani u Gospinom polju odigrano je 8. kolo Gradske stolnoteniske lige u kojem su dva favorita potvrdila svoju kvalitetu.

U derbiju dviju prvoplasiranih ekipa, OŠ Cavtat – Konavljanina i Marinokolora, spretniji su bili potonji (4:6). Odlučujućim mečevima pokazale su se pobjede Marka Veniera i Joška Martinovića (Marinkolor) protiv ponajboljeg igrača Cavtaćana Roberta Tot Hortija. U drugim dvjema utakmicama 1-A lige očekivane pobjede upisale su ekipe Kliševa i Dr. Čolića protiv novajlija u ligi Geoplana i Šampinjona.

U donjem domu u derbiju dviju ravnopravnih ekipa Dubrovnik i Umjetnici podijelili su bodove, premda je najbolji Umjetnik Robert Kralj upisao čak tri pobjede. Ipak, igrači Dubrovnika Mario Obrovac i Antonio Giron svojim su pobjedama zasluženo izborili remi. U drugim dvjema utakmicama Kapljica i Halo 92 očitali su lekciju svojim protivnicima. S glatkih 10:0 pali su Eurokarbon, odnosno Lapad Kolor.

Na tablici 1-A lige u vodstvu je ekipa Marinkolora s maksimalna 24 boda, a slijedi ih OŠ Cavtat – Konavljanin s 20 bodova. Kliševo i Dr. Čolić su sa 17 bodova na trećem i četvrtom mjestu, Geoplan je peti s 12, a Šampinjoni posljednji, šesti s 11 bodova.

U 1-B ligi vrh tablice drže Umjetnici s 12 bodova (tri pobjede, remijem i četiri poraza), Dubrovnik je drugi s 11 bodova, a Halo 92 i Eurokarbon treći četvrti s po 7 bodova. Kapljica je predzadnja sa 6 bodova, dok je 'fenjeraš' Lapad Kolor bez boda i omjerom setova 21-222.

U Gradskoj stolnoteniskoj ligi slijedi stanka za blagdane, a iduće 9. kolo na rasporedu je u subotu, 11. siječnja 2014. godine.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist