Natrag
17.2.2019 13:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Marinkolor i Šampinjoni zadržali vrh

25.11.2013 @ 9:00 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Proteklog vikenda odigrano je 4. kolo 36. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U derbi susretu Marinkolor je svladao Kliševo s 9:1 (u setovima 29:11), a kako ističe voditelj lige Josip Sudarević, meč ipak nije bio tako jednostran kako rezultat govori.

– Čini se kao da je ekipa Marinkolora dominirala susretom, međutim ako pogledamo da je u susretu odigrano ukupno 40 setova, dakle 4 po meču, da su tri susreta igrana u 5 setova, četiri u 4 seta i tri u 3 seta. Kada pogledamo da je najbolji igrač ekipe Kliševo, Milo Stražičić, izgubio sve tri meča i to dva u 5 setova i jedan u 4 seta, tada možemo tvrditi da je utakmica bila izuzetno kvalitetna a da je ovaj put bolja ekipa pobjedila predvođena trenutno najboljim igračem lige Markom Venierom koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede i pobjedu u paru – ističe Sudarević.

Druge dvije utakmice 1-A lige završile su očekivanom pobjedom favorita. Ekipa OŠ Cavtat – Konavljanin nad ekipom Eurokarbon rezultatom 10:0 (30:0) dok je rezultatom 8 : 2 (26:9) ekipa Dr Čolić bila bolja od Umjetnika.

U 1-B ligi dvije su utakmice završile očekivanom pobjedom favorita, ekipa Geoplana i Kapljice. U trećoj utakmici između ekipa Dubrovnika i Šampinjona neizvjestan rezultat bio je do samog kraja, gdje je na kraju bila sretnija ekipa Šampinjoni koja dobila meč rezultatom 6:4. I ovaj meč je bio sa 41 setom gdje su 4 susreta završila u 5 setova. Prvi igrač ovog meča bio je igrač ekipe Dubrovnik Mario Obrovac, koji je ostvario sve tri pobjede uz skor 9 : 1 u setovima ali to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je ekipa Šampinjona bila ujednačena i ista je od četiri susreta s pet setova dobila sva četiri rezultatom 3 : 2.

Na tablici pojedinačnih rezultata nakon četiri odigrana kola jedini sa stopostotnim učinkom (12-0) je Marko Venier iz ekipe Marinkolor. Drugi je Milo Stražičić (Kliševo), a treći Filip Mikulić (Dr. Čolić), obojica s omjerom 9-3. Barbara Vlahović (Marinkolor) je četvrta sa stopostotnim omjerom, ali u šest utakmica. Najbolju petorku zaokružuje Nikola Rodić (OŠ Cavtat – Konavljanin) s omjerom 8-2.

U konkurenciji parova s omjerom 2-0 prvo mjesto drže Pavle Radonić i Milo Stražičić (Kliševo). Drugo i treće mjesto dijele parovi Matej Butigan – Jurica Prpić (OŠ Cavtat – Konavljanin) i Joško Martinović – Marko Venier (Marinkolor) s omjerom 1-0. Četvrti je par Mladen Čolić – Filip Mikulić (Dr. Čolić) s omjerom 1-1, a peti Boris Krasovac i Frano Matušić (Umjetnici) s omjerom 0-1.

Iduće kolo igra se u subotu, 30. studenog.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana