Zanimljivosti

Marićevo ministarstvo prodaje građevinsko zemljište u Mokošici

Marićevo ministarstvo prodaje građevinsko zemljište u Mokošici

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u državnom vlasništvu među kojima se nalazi i jedno građevinsko zemljište u Mokošici.

-Č.zem. 1226/2 k.o. Mokošica nalazi se unutar obuhvata Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja, u zoni označenoj kao ‘mješovita namjena, pretežito stanovanje niske gustoće’ (M11). Utvrđeno je kako je riječ o u neizgrađenom zemljištu koje se sastoji od jedne katastarske čestice, površine 13 m2, koja se nalazi u drugom redu u odnosu na prometnicu Pomutićevo, u naselju Mokošica, koje pripada Gradu Dubrovniku. Predmetna čestica se nalazi na terenu u padu, od sjevera prema jugu, nije izgrađena niti ograđena, a prekrivena je niskim i visokim neuređenim raslinjem. U naravi, čestica predstavlja uski pojas koji razdvaja zk.č.br. 175/2 i 176, te bi one, ako se okrupne mogle činiti građevinsku česticu. Od prometnice Pomutićevo, koja prolazi kraj navedenih čestica, odijeljene su suhozidom. Parkiranje vozila nije moguće na predmetnoj čestici zbog njenog oblika, veličine i smještaja. Čestica nema pristup na javnu prometnu površinu – stoji u opisu Ministarstva.

Inače, početna cijena je 10.500,00 kuna, dok jamčevina iznosi 1.050,00 kuna. Rok za podnošenje prijava po ovome pozivu je 17. srpnja do 10 sati.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist