Zanimljivosti

Marićevo ministarstvo prodaje građevinsko zemljište u Mokošici

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u državnom vlasništvu među kojima se nalazi i jedno građevinsko zemljište u Mokošici.

-Č.zem. 1226/2 k.o. Mokošica nalazi se unutar obuhvata Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja, u zoni označenoj kao ‘mješovita namjena, pretežito stanovanje niske gustoće’ (M11). Utvrđeno je kako je riječ o u neizgrađenom zemljištu koje se sastoji od jedne katastarske čestice, površine 13 m2, koja se nalazi u drugom redu u odnosu na prometnicu Pomutićevo, u naselju Mokošica, koje pripada Gradu Dubrovniku. Predmetna čestica se nalazi na terenu u padu, od sjevera prema jugu, nije izgrađena niti ograđena, a prekrivena je niskim i visokim neuređenim raslinjem. U naravi, čestica predstavlja uski pojas koji razdvaja zk.č.br. 175/2 i 176, te bi one, ako se okrupne mogle činiti građevinsku česticu. Od prometnice Pomutićevo, koja prolazi kraj navedenih čestica, odijeljene su suhozidom. Parkiranje vozila nije moguće na predmetnoj čestici zbog njenog oblika, veličine i smještaja. Čestica nema pristup na javnu prometnu površinu – stoji u opisu Ministarstva.

Inače, početna cijena je 10.500,00 kuna, dok jamčevina iznosi 1.050,00 kuna. Rok za podnošenje prijava po ovome pozivu je 17. srpnja do 10 sati.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Preko 513 milijuna stanovnika živi u Europskoj uniji

Dulist

DRUŽENJE I USPOMENE Nekadašnji učenici OŠ Nikica Franić proslavili 50. godina od završetka škole

Dulist

‘ZAREDALO IH SE NEKOLIKO’ Šijun na moru ‘uhvaćen’ iz Postranja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija