Natrag
17.2.2019 21:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Marelić: O ratifikaciji smo raspravljali 1999. godine

17.9.2012 @ 12:04 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Počela je tematska sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. U ime kluba SDP-a županijski vijećnik Mladen Marelić zatražio je da se jedina točka skine s dnevnog reda.

– Nije ni vrijeme ni mjesto da se o ovom raspravlja, jer smo 1999. godine raspravljali o ovom materijalu i donijeli zaključke. Gospodo, tada ste bili protiv današnjih stavova koje predlažete, a Predsjednik Tuđman je potpisao ugovor o granici. Budite korektni i nemojte ovo raditi kao neku vrstu predizborne kampanje – istaknuo je Marelić.

Protiv predloženog dnevnog reda glasovalo je sedam županijskih vijećnika SDP-a, dok je 23 bilo za. Sjednici su nazočni dubrovački saborski zastupnici, autori knjige i granici na Kleku Niko Kapetanić i akademik Nenad Vekarić te pomoćnica ministrice vanjskih poslova Andreja Metelko-Zgombić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana