Zanimljivosti

MARATON U SPOMEN NA SINA Ribafishu prva destinacija Kalamota!

MARATON U SPOMEN NA SINA Ribafishu prva destinacija Kalamota!

Poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je plivanjem povezati sve nastanjene hrvatske otoke, a napravit će to u sjećanje na pokojnog sina Roka s kojim ih je rado posjećivao. Plivat će dva mjeseca od 1. srpnja do 1. rujna, a ovog je četvrtka objavio kako će mu prva destinacija biti Kalamota!

-Koločep ili Kalamota – najjužniji hrvatski naseljeni otok bit će prva destinacija projekta #rokotok. Na otoku postoje Donje i Gornje Čelo, a upravo će u Donje uplivati ovaj ponosni ćelavac u subotu 6. srpnja oko 11 sati. Ako imate želju i volju dočekati nas, primiti cimu, srediti vez, organizirati komad plaže u hladu – javite nam se na mail udrugarokotok@gmail.com. Ljube vas RokOtočani, vidimo se za tri tjedna! PS: Koločep je poznat po tome da nema prometa, da je omiljeno izletište za Dubrovčane, i da su upravo s njega bila dvojica mornara koji su s Kolumbom otkrili Ameriku! – objavio je na svojoj Facebook stranici Ribafish.

Podsjetimo, njegovu akciju podržao je i proslavljeni dubrovački vaterpolist Miho Bošković koji je odlučio s njime preplivti otoke dubrovačkog akvatorija.

Poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish odlučio je plivanjem povezati sve nastanjene hrvatske otoke, a napravit će to u sjećanje na pokojnog sina Roka s kojim ih je rado posjećivao. Plivat će dva mjeseca, od 1. srpnja do 1. rujna, a kreće s Lopuda i završava na Cresu. Njegovoj akciji pridružio se i bivši dubrovački vaterpolist Miho Bošković.

Foto: Facebook/RokOtok

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist