DuList IN

Manuela Švorcan, nova ljubav Roberta Boškovića!?

Manuela Švorcan, nova ljubav Roberta Boškovića!?


Dubrovački glumac Robert Bošković sumorne zagrebačke dane provodi u društvu zgodne brinete Manuele Švorcan, a iz kruga njegovih bliskih prijatelja može se čuti kako su Robert i Manuela nedavno postali i ljubavni par.  

Robert, koji je ovo ljeto imao zahtjevan angažman na Dubrovačkim ljetnim igrama gdje je bio asistent opere Cosi fan tutte, a glumio je i u Ekvinociju mornara Luku, vratio se poslom u Zagreb. Tamo trenutno s kolegicom Sanjom Crljen radi na novom projektu, predstavi koju će zajednički napisati i režirati.

Nova Robijeva ljubav je zgodna dvadesettrogodišnja plesačica i pjevačica, koja je nastupila u finalu Dore 2011. godine, a trenutno je angažirana u hit mjuziklu Crna kuća koji se izvodi u Kino dvorani Studentskog  centra Zagreb. No unatoč poslovnim obavezama, dubrovačkog glumca i nadarene Puljanke, sve slobodne trenutke provode zajedno, čime se Bošković pohvalio i na svom FB profilu. Zanimljivo je kako su se Robi i Manuela upoznali još prije pet godina, da bi, povjerili su nam se njegovi prijatelji, pred mjesec dana, otkrili da ih veže i nešto više od prijateljstva.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist