Crna kronika

‘MANJE ORUŽJA-MANJE TRAGEDIJA’ Građani predali ručne bombe, potezni upaljač, streljivo…

'MANJE ORUŽJA-MANJE TRAGEDIJA' Građani predali ručne bombe, potezni upaljač, streljivo...

Posljednjih nekoliko dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske građani su u dva odvojena slučaja policiji predali tri ručne bombe, topovsko zrno, improvizirani potezni upaljač i ukupno 203 komada raznog streljiva.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske se zahvaljuju svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i streljivo te time otklonili opasnost iz svoje okoline.

-Sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva – navode iz PU DN.

Za sve dodatne informacije o ovoj Akciji, odnosno o dragovoljnoj predaji oružja, građani se mogu svakodnevno informirati putem posebne telefonske linije na broj 080 0 88 92.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist