Natrag
16.1.2019 07:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

MANIFESTACIJE TZ-A Vruće ljetne večeri uz glazbu i ples

6.8.2018 @ 18:42 Dulist dulist IN

Podijelite:

Maestrali na Kalamoti, Papandopulo na Lopudu, folklor i ples… Sve to očekuje vas i ovog tjedna u sklopu ljetnih manifestacija na Elafitima te u Zatonu, Orašcu, Trstenome i Brsečinama.

One se, podsjetimo, tijekom srpnja i kolovoza, održavaju u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Tako se večeras očekuje nastup klape Maestral na otoku Koločepu, na rivi u Donjem Čelu s početkom u 21.30 sati.

Na Lopudu, 6. kolovoza, koncert će održati kvartet Papandopulo, u crkvi sv. Nikole u 21 sat, gdje će se 10. kolovoza u isto vrijeme održati koncert klasične glazbe.

Limena glazba Zaton i Dubrovački primorski svatovi, na ljetnoj pozornici u Zatonu, nastupat će u srijedu, 8. kolovoza s početkom u 21 sat.

U sklopu Oraškog ljeta, ovaj tjedan iz TZ-a najavljuju nastupe KUD-a Sveti Juraj Osojnik i Udruge Dubrovački primorski svatovi 9. kolovoza, ispod platana u 21.30 sati te nastup plesnog studija Lazareti i Step`n`jazz, u nedjelju, 12. kolovoza s početkom u 21.30sati.

Tu su Večeri uz gitaru na Porporeli koje Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira i ove godine, svakog ponedjeljka od 21 do 23 sata. U predivnom ambijentu Porporele, uz šum mora i romantične zvuke gitare akademskog glazbenika, Pera Škobelja, svi Dubrovčani i njihovi gosti mogu uživati u melodijama svjetski poznatih balada i evergreena.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana