Zanimljivosti

Mani Gotovac o pismu ‘anonimaca’: Žao mi je ako sam povrijedila stvarne prijatelje Edite Majić

Mani Gotovac o pismu 'anonimaca': Žao mi je ako sam povrijedila stvarne prijatelje Edite Majić

Mani Gotovac gostovala je danas na HTV-u u emisiji ‘Subotom ujutro’ kod Nevene Rendeli te tom prilikom pojasnila kako je došlo do bure u javnosti zbog njezinih izjava o Editi Majić, ali i odgovorila anonimnim kritičarima.

Podsjetimo, Gotovac je na predstavljanju knjige ‘Ma koji život, ma koji teatar’ Mani Gotovac, rekla kako je Edita Majić pošla u samostan u Španjolskoj zbog, među ostalim nesretne ljubavi, ali i heroina, a nakon toga uslijedio je val kritika na njezin račun. Na društvenoj mreži vrlo brzo se proširilo i anonimno pismo u kojem se Gotovac žestoko kritizira.

Na pitanje Nevene Rendeli je li trebala otkriti tajnu Editinog odlaska, Mani je danas na HTV-u rekla kako je u sklopu dva i pol satnog razgovora o ljubavi i teatru kao primjer spomenula Editu Majić ‘kao umjetnicu života, kao veliku glumicu, kao ženu koja je prije svega znala što je to ljubav, koja je doživjela ljubav i živjela kad je bila s nama u teatru i sada kada je postala sestra karmelićanka’.

Na anonimno pismo kritike objavljeno na društvenim mrežama, koje su potpisali ‘Prijatelji Edite Marije od Križa’, a u kojem se tvrdilo da se Mani Gotovac u javnosti reklamira preko Editinog imena, Gotovac se nasmijala te zamolila kamermana da je snimi izbliza da se vidi koliko ima godina.

‘Mislim da ljudi znaju što sam u životu napravila, a napravila sam puno i često sam i više promašila nego napravila uspjeha, ali meni reći da mi za takvo što treba Edita Majić, čije ime mi je teško u tom kontekstu i spomenuti… To su neznanje, budalaštine i krajnje licemjerno ponašanje. Nisu to njezini prijatelji’, rekla je Mani Gotovac.

Za anonimne potpisnike pisma o Editi Mariji od Križa Gotovac je ustvrdila kako ‘joj ih nije žao, ali kako joj je žao stvarnih stvarnih prijatelja Edite Majić kojima se ovim putem ispričala ako ih je na bilo koji način povrijedila.’

 

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist