DuList IN

Malo svijeta na Festi od Latina

Malo svijeta na Festi od Latina

Festa 2012. Dubrovnik nastavila se večeras središnjim velikim koncertom u tvrđavi Revelin i to "Festom od Latina"na kojoj je Željko Krušlin Kruška izveo svoje najpoznatije skladbe u duetima s popularnim izvođacima iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Na koncertu su, uz Krušku nastupili Neki to vole vruće, Branka Delić, Nuša Derenda, Kraljevi ulice, Paula Jusić, DaRiva, Noxin, Vladimir Kočiš Zec, Ivana Banfić, Feminnem i Arsen Dedić. Također su angažirani i priznati hrvatski instrumentalisti koji su zajedno za ovu priliku tvorili Festa-orkestar od 15-ak glazbenika.

– Silno sam ponosan što sam ponovno u Dubrovniku, gdje sam kao dečko na skalinima i fontani pjevajući zarađivao za ljetovanje u ovom Gradu – rekao je uvodno Željko Krušlin Kruška, unatoč tome što je Revelin bio poluprazan. Razlog tome očito je večerašnja utakmica polufinala EP između Hrvatske i Srbije koja je naše sugrađane vezala pred malim ekranima, ali i atraktivna Noć muzeja koju nisu propustili brojni Dubrovčani.

Nakon koncerta, kojeg su vodili Mirko Fodor, Slobodan Nano Vlašić i Darija Mikulandra uslijedio je after party za sve izvođače i goste koji su došli uživati u njihovim izvedbama.

Program Feste nastavlja se i sutra u tvrđavi Revelin Dubrovačkom Rock-paradom na kojoj će se okupiti dubrovački glazbenici i DJ-evi Sigma, DaRiva, Lapadske tratinčice, Valetudo, Red, Father Mcenzi, Gravosa, Porporela sexy band, Teatar, Gruhak, Silent, Vjeverica i Valerio, Bajd i Đivo Bjelančić.

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović