DuList IN

Mali vodič: Kako biti dobar ljubavnik ili ljubavnica

Mali vodič: Kako biti dobar ljubavnik ili ljubavnica

Hvalisanje o tome kako ste dobri u krevetu je jedno, no jeste li se ikad zapitali što vas čini zaista sjajnim ispod plahti? Bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek upoznajete, mnogi ključnim elementom za sreću smatraju upravo dobar seks. 

Portal bodyandsoul.com.au piše, a prenosi Večernji.hr kako prepoznati jeste li vi i vaš partner dobri u krevetu:

Osjećate se povezani sa svojim partnerom

Seksolozi su ustvrdili kako tajna dobrog seksa nije u tehnici već u osjećaju povezanosti između dvoje ljudi. Kako biste bili dobri u krevetu, prvi korak je razumjeti kako se povezati s partnerom na razini višoj od one fizičke. Parovi koji proučavaju tantrički seks i druge metode povezivanja uma, tijela i duga najčešće imaju uspješan seksualni život.

Prštite od samopouzdanja

Ako ste puni samopouzdanja te imate pozitivnu sliku o vlastitom tijelu, osjećate se seksi što vam omogućuje da uronite dublje u seksualno iskustvo.

Otvoreni ste za nova iskustva u spavaćoj sobi

Pravi ljubavnik zna kako najerotičniji organ nije onaj između vaših nogu, već onaj između ušiju. Budite kreativni i otvoreni za nove stvari.

Slušate partnera

Sposobnost slušanja je ključna osobina dobrog ljubavnika jer time pokazuje da je pažljiv i nesebičan. Obratite pozornost na partnerove potrebe i naćulite uši. Bez dobre komunikacije, nema dobrog ljubavnika.

Ne požurujete stvari

Kao i s većinom drugih stvari u životu, ako obraćate pažnju na detalje i imate strpljenja, rezultati će biti bolji no da žurite. Temeljitost je bez ikakve sumnje kvaliteta vrhunskog ljubavnika.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist