Županija

Mali prvaci županije u nogometu kod načelnika Nardellija

Mali prvaci županije u nogometu kod načelnika Nardellija

Općinski načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić ugostili su proteklog četvrtka prvake županije, mlade nogometaše NK Župa dubrovačka u generaciji U10 s njihovim trenerima Velimirom Kajbom i voditeljem omladinske škole Ivicom Karabogdanom.

Mladi nogometaši osvojili su prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije u svojoj generaciji. Uvjerljiva pobjeda proizašla je iz odličnih rezultata tijekom cijelog prvenstva, a posebno uvjerljiva je bila završnica kada su se na terenu u NK Župi dubrovačkoj održale utakmice gdje su sa sveukupnom gol razlikom 19:0 pobijedili vodeće ekipe iz Doline Neretve, Korčule i s Pelješca.

Predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo kako je Općina još prošle godine osigurala 200.000,00 kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500.000, 00 kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650.000,00 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala razliku u iznosu od 150.000,00 kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljni uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist