DuList IN

MALI KREATIVCI Predstavljanje slikovnica o vitezu Orlandu

U ponedjeljak, 15. travnja s početkom u 12 sati u Luži mali kreativci iz Dječjeg vrtića Pčelica i OŠ Marina Držić predstavit će dvije dječje slikovnice o Orlandu, kao i pjesmu o tom hrabrom vitezu.

Naime, povodom 600.-te obljetnice postavljanja Orlandovog stupa u Dubrovniku i proglašenja 2019. godine ‘Orlandovom godinom’ polaznici Dječjeg vrtića Pčelica i njihova odgojiteljica Dina Brkić napisali su slikovnicu naziva ‘Orlando hrabri vitez’ te skladali pjesmu ‘Orlando’ koju će otpjevati na događanju.

Učenici Osnovne škole Marina Držića pak su s učiteljicom Ivanom Kašikić osmislili slikovnicu ‘Legenda o Orlandu’ koju će predstaviti učiteljica, a djeca će ovom prigodom čitati priče iz slikovnice.

Po završetku predstavljanja, prisutni će se počastiti sladoledom Orlando slastičarnice Dolce Vita, te Orlando čokoladicama.

Pročitajte još

Petak uz Novi val ’80. u One Suite Hotelu

Dulist

‘ZLATNE SUZE’ Novi spot dubrovačkog tenora

Dulist

ŠPICA PONEDJELJKOM Koga je sve sunce izmamilo na Stradun?

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija