Natrag
20.2.2019 04:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mali debeli rakun u Cannesu

20.5.2013 @ 16:38 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

Mali debeli rakun, diplomski rad mlade dubrovačke redateljice Barbare Vekarić, danas se prikazao na Short Film Corneru filmskog festivala u Cannesu.

Film donosi priču o Domovinskom ratu iz perspektive djevojčice Lili, koja se sprema na bijeg iz zemlje s mamom i oprašta sa tatom kojeg možda više nikada neće vidjeti.

Redateljica i scenaristica je Barbara Vekarić, a u produkciji je Akademije Dramskih Umjetnosti Jadran Filma i Interfilma. Producenti su Marko Krmek, Ivana Kragić i Barbara Vekarić.
U glavnim ulogama su Gracija Filipović, Nikša Butijer, Angela Bulum,Nataša Dangubić, Gabrijela Tutek – Primorac, Perica Martinović, Vanesa Vidaković Natrlin.

'Rakun' je bio predstavljen i u glavnom programu na 22. Danima Hrvatskog Filma, 18. travnja u 18 sati u Studentskom centru u Zagrebu.

Cannes film festival traje od 15. do 26. svibnja.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana