Natrag
22.4.2019 17:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mala škola dojenja i Odgovorno roditeljstvo

21.2.2012 @ 22:21 Dulist Vaše vijesti

Podijelite:

Sljedeći tjedan Udruga Roda organizira dvije radionice namijenjene roditeljima i budućim roditeljima.

Prva je u nizu Mala škola dojenja koja će se održati u četvrtak 23. veljače 2011. s početkom u  17.30 sati, u prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15 (na Pilama, preko puta hotela Hilton), u Dubrovniku. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Početak radionice je u 17.30 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Radionica o odgovornom roditeljstvu održat će u petak, 24. veljače 2012. godine, u Dubrovniku, s početkom u 16.30 sati, također, u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15 (na Pilama, preko puta hotela Hilton).

Ova radionica namijenjena je isključivo roditeljima djece predškolske dobi. Na radionici će se diskutirati o pravilnom odgoju djeteta te naučiti kako sačuvati odnos s djetetom i kako postaviti granice bez uništavanja djetetove osobnosti.
Gotovo svi smo se bar jednom našli u situaciji da se dijete baca po podu trgovine jer smo mu odbili nešto kupiti. Dijete je izvan kontrole, a mi izvan sebe od neugode dok su osuđujući pogledi prolaznika uprti u nas. Mnogi će se u tim situacijama još i suzdržati jer su pod pritiskom osude okoline, no ono što se događa iza zatvorenih vrata naših domova temelj je kojeg je bitno postaviti na ispravan način.

Radionice su besplatne. Zbog ograničenoga broja polaznika/ca molimo vas da najavite svoj dolazak na 099 31 77 086.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Za više informacija posjetite nas na www.roda.hr ili na našim Facebook stranicama RODA Dubrovnik.

članice Udruge RODA iz Dubrovnika

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana