Aktualno

Majka Andree Pirjač moli za pomoć o njenoj kćeri!

Majka Andree Pirjač moli za pomoć o njenoj kćeri!

Molim za bilo kakvu pomoć oko informacija gdje je moja Andrea, neka mi se javi bilo tko tko zna nešto – plačućim glasom u petak popodne majka 19-godišnje Andree, Nada Pirjač, poslala je apel javnosti.

Demantira kako je njena kći pronađena te negira da je Andrea u kontaktu  s britanskom policijom, Interpolom i hrvatskim konzulatom u velikoj Britaniji. Prema njenim riječima, u konzulatu rade sve kako bi je pronašli.

Iako ju je britanska policija u jednom trenutku locirala, njoj se opet izgubio svaki trag te majka ni danas ne zna gdje je Andrea niti može stupiti u telefonski kontakt s njom.

Majka Nada se posljednji put čula s Andreom u utorak kad ju je kći nazvala na telefon moleći za pomoć riječima 'ne dozvoli da me ubiju'.

U pojedinim medijima izašle su informacije kako je pronađena i želi ostati u Londonu te da je trenunto pod kontrolom britanske policije, koja nastoji rekonstruirati tijek događanja od dana pronalaska. Majka Nada takve priče smatra dezinformacijama koje odnemažu u potrazi za njenom kćeri.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist