DuList IN

MAJČIN DAN Obiteljsko druženje u prirodi uz podršku Valamar Rivijere

Društvo Naša djeca Dubrovnik jučer je po 23. put u kontinuitetu obilježilo Majčin dan i Dan obitelji kroz događanje ‘Obiteljsko druženje u prirodi’.

Prigodni program u kojem je sudjelovalo 18 obitelji s ukupno 73 člana održao se na Babinom kuku uz podršku Valamar Rivijere. Obitelji su se natjecale u čak šest igara spretnosti i snalažljivosti: pikadu, nogometu, tronogom trčanju, štafetnoj igri – poligonu, hvatanju obruča i neobičnom sladoledu. Osim igara, održana je i radionica na kojoj su djeca izrađivala ‘Srce za mamu’.

Natjecatelji i volonteri zajedničkom su pozitivnom energijom uz prekrasno vrijeme koje ih je poslužilo ostvarili sve planirane aktivnosti i pri tom se jako dobro zabavili, a titulu obitelji koja je bila najspretnija u igrama ponijela je obitelj Majstorović prevođena mamom Almom i tatom Ivanom koji su se natjecali sa svojim kćerima Elom i Unom. Drugo mjesto osvojila je obitelj Mackiedo, a treće obitelj Ćatić. Nagrade su dobili i prvoprijavljena obitelj Tahirović te obitelj Raguž kao najbrojnija obitelj.

Pročitajte još

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija