DuList IN

MADA PERIŠIĆ Vjerovala sam da u Elementarnim česticama trebam biti gola

MADA PERIŠIĆ Vjerovala sam da u Elementarnim česticama trebam biti gola

Mada Peršić, glumica koja je ljetos igrala u Elementarnim česticama i pojavila se potpuno gola, prvi put pojavit će se u produkciji HNK, u predstavi 3 zime u režiji Ivice Buljana.

U režiji Ivice Buljana i prema dramskom tekstu Tene Štivičić, praizvedenome u National Theatre u Londonu i nagrađenome prestižnom The Susan Smith Blackburn Prize, glumica igra Ružu Kralj, ženu koja je, kako objašnjava, prva u u svojoj obitelji odlučila uzeti stvar u svoje ruke, ne služiti drugima, obrazovati se i biti ravnopravna.
Mada Peršić, koja je prvo završila medicinu, a tek onda glumu, sudjelovala je i u showu Hrvatska traži top-model, piše Jutarnji list.
– Lijepa je medicina, predivna, ali za nekog drugog. Osjetila sam neku duševnu klaustrofobiju kad sam pomislila da bih cijeli život bila doktorica – rekla je Perišić.
Prošle godine u predstavi Elementarne čestice koja je bila u sklopu Ljetnih igara i šokirala publiku, pa je najprije povućena pa vraćena u program, Perišić se pojavila potpuno gola.
– Meni je moje tijelo super sa svim svojim nesavršenostima. A glumcu je tijelo instrument. Vjerovala sam da u sceni u Elementarnim česticama trebam biti gola jer sam igrala tek rođeno novo biće, ničeg seksualnog nije bilo u toj sceni – kaže Peršić.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist