Sport

MACAN NAKON POBJEDE ‘Još jedan skalin prema Final 8-u’

MACAN NAKON POBJEDE 'Još jedan skalin prema Final 8-u'

Hannover je dobar protivnik i utakmica je bila teška za igrati. Prošli smo naporno razdoblje reprezentativnih nastupa i turnira pa nam je ovo bila posljednja utakmica u ovom dijelu sezone u kojoj smo se trebali malo ‘staviti’. Odradili smo prema dogovoru. Ovo je još jedan skalin prema Final 8, sve ovisi o nama. Sve će biti dobro ako se budemo držali dogovora – izjavio je Jugov reprezentativni branič Marko Macan nakon pobjede nad Hannoverom.

-Zadovoljan sam pobjedom i igrom. Bilo je očito da smo malo umorni i da je ritam utakmica ostavio traga. Pribojavao sam se da ćemo biti u tjelesnoj krizi, ali momčad je opet reagirala izuzetno profesionalno. Kontrolirali smo utakmicu. Hannover je pokazao da su dobra momčad koja se diže iz godine u godinu. Posebno sa snagom u napadu. Čim im ostaviš malo prostora, oni kažnjavaju. Svaku utakmicu primimo dosta golova od njih. Pogotovo me oduševio Julian Real na braniču, gdje je odigrao cijelu utakmicu, a u napadu je zabio nekoliko lijepih i važnih golova – izjavio je trener Juga Vjeko Kobešćak, dodavši kako je Jug u ovoj sezoni ostao dužan i sebi i navijačima s izvedbama u Ligi prvaka.

-Iduće kolo imamo Partizana u Beogradu, što nam je prilika da osiguramo nastup na završnom turniru. Ako ne tada, onda u Gružu protiv Dynama – zaključio je Kobešćak.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr