Aktualno

‘MA PUSTI GA, LUD JE!’ Đivo B. nije imao policijski dosje

'MA PUSTI GA, LUD JE!' Đivo B. nije imao policijski dosje

Đivo B. koji je rano jutros ubio dvoje ljudi, jednu osobu ranio, a sebi na kraju oduzeo život bio je sklon nasilju te je već od ranije poznat Policiji zbog obiteljskih prijetnji. Ovo je tek dio napisa objavljenih o osobi koja je počinila krvavi pohod u povijesnoj jezgri.

Đivo B. iza sebe je imao jedan propali brak, a i brak s Lidijom bio je pred slomom. Očito su oba završila tako zbog njegovog agresivnog ponašanja. Unatoč tome u PU dubrovačko-neretvanskoj, što nam je potvrdila glasnogovornica Davorka Bečić nemaju službeno zabilježenu nijednu prijavu. Nešto stariji sugrađani pamte ga iz incidenta kad je nožem napao te izbo Dubrovčanina Miha K.. Dogodilo se to početkom osamdesetih. Stoga je zabrinjavajuće da ovakav čovjek nema policijski dosje ili se prema njemu postupalo: ‘Ma pusti ga, lud je’.

Podsjetimo, Dubrovčane je ovog utorka rano ujutro duboko potresao dosad nezapamćen zločin u njihovu neposrednom susjedstvu. U obiteljskoj drami koja se prije 7 sati odvijala u stanu na Prijekome nekadašnji pomorac Đivo B. (64) je ubio svoju 53-godišnju suprugu Lidiju B. i punca, 77-godišnjeg Mira T., dok je ranio 74-godišnju punicu Katu T., a potom presudio i sebi. Prema našim saznanjima, ostavio je oproštajno pismo.

Više o ovome pročitajte u novom broju DuLista!

Pročitajte još

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist