DuList IN

LUKSUZNE KRASOTICE Lijepo im je u župskoj vali

LUKSUZNE KRASOTICE Lijepo im je u župskoj vali

Župska vala stalni je ‘dom’ luksuznih ljepotica koje u njoj na sidru provedu i dulje vrijeme. Ove nedjelje na moru smo uočili atraktivnu jahtu Power Play, 56 metara dugu ljepoticu izgrađenu 2018. godine. Plovi pod zastavom Kajmanskih otoka, a savršena je za sve one koji su željni avanture. Ima tako i zračnu podršku, tj. helikopter na krmi. Inače, odličan je odabir za sve koji žele provesti ugodno vrijeme s obitelji ili se pak okušati u raznim adrenalinskim pothvatima. Seriju Power Play jahti proizvela je danska brodarska tvrtka Damen Charter International 9 koja se navodi kao vlasnik ove jahte.

Tu je i dobro znana ‘Flying Fox’, 136 metara duga te 22.5 široka jahta koja slovi za najveću jahtu za charter u svijetu. Može primiti 22 gostiju te 54 člana posade u svojih 11 kabina. Opremljena je jacuzzijem, bazenom, teretanom, spa-om, ima i jet-skyje, kino, ali i helikopter. Izgrađena je 2019. u Njemačkoj, a kako se može pročitati, vlasnik je bio uključen u njezinu izgradnju. Kako se navodi na stranici Imperial-Yachts.com, cijena za tjedan dana na Flying Foxu kreće se od tri i pol milijuna eura.

U neposrednoj je blizini i Ulyses, superluksuzna 116 metara duga istraživačka jahta ‘Ulysses’. Njen vlasnik je novozelandski milijarder Graeme Hart. U blizini je i jahta Moonrise, trenutno najdulja nizozemska jahta, a izradila ju je tvrtka Feadship. Na svojih sto metara može primiti 16 gostiju i 32 člana posade. Luksuzna superjahta Opari duga je 94 metra, može primiti 12 gostiju i 23 člana posade. Superjahta Jaaber plovi pod njemačkom zastavom duga je 34 metra.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist