Natrag
19.4.2019 09:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lukša Klaić ravnatelj Sportskih objekata

22.3.2012 @ 12:27 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Lukša Klaić novi je ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti, ukoliko ga na to mjesto potvrdi Gradsko vijeće Grada Dubrovnika.

Upravno vijeće ove javne ustanove je, naime, s četiri glasa za i jednim protiv izabralo Klaića za ravnatelja, po raspisanom javnom natječaju za ovu funkciju. Osim Klaića na natječaj se javilo, podsjetimo, još pet kandidata i to bivši ravnatelj Cvijeto Bratoš, Pero Šimunović, koji je kao jedini kandidat na prošlom natječaju doveo do njegovog ponavljanja, Ivica Didić, bivši voditelj osiguranja u JLH-u, Maja Restović, bivša načelnica upravnih poslova PU te Pero Perica Cvjetković.

Doznajemo kako je protiv Klaića glasovao SDP-ov član Upravnog vijeća Mladen Gojun, koji je kao kandidata za ravnatelja podržao Didića.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana