Natrag
20.4.2019 12:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lukša Jakobušić novi predsjednik Juga!

28.10.2013 @ 20:56 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

Lukša Jokobušić novi je predsjednik Juga, i na tom mjestu naslijedit će dosadašnjeg predsjednika Iva Pavličevića kojem je istekao dvogodišnji mandat.

Inače, 37-godišnji Jakobušić (na slici lijevo) je široj javnosti postao poznat po aplikaciji ListenApp, a već dugi niz godina aktivan je u klubu i član njegovog šireg vodstva. Prije svog angažmana dugo vremena vodio je Gusar iz Mlina, a njegovo imenovanje u skladu je s politikom pomlađivanja kluba koju su u nekoliko navrata na konferencijama za novinare Jugaši isticali.

Formalno odluka će biti potvrđena na skupštini Juga, u ponedjeljak 4. studenog, a osim Jakobušića imenovat će se i tri dopredsjednika za naredne dvije godine. Osim Željana Konsua, koji je bio dopredsjednik i Ivu Pavličeviću, na te dužnosti bit će imenovani i Tomislav Dumančić iz Valamara, te Pero Kulaš, inače predsjednik Uprave Atlantske plovidbe.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana