Natrag
17.2.2019 13:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Luka Vidak na čelu konavoskog HSS-a

25.2.2013 @ 10:29 Andrea Falkoni Račić Politika
7;7

Podijelite:

Luka Vidak novi je predsjednik konavoskog HSS-a.

Izabran je na stranačkoj izbornoj skupštini, koja je održana proteklog vikenda u dvorani Stjepana Radića u Čilipima. Za potpredsjednike su izabrani Matija Novaković i Niko Karaman, za tajnika Niko Đivanović, a za blagajnika Andro Brajković. Također, na skupštini su izabrani i novi članovi općinskog odbora. Predsjednik konavoskog HSS-a Luka Vidak pozvao je sve političke stranke i opcije na suradnju u interesu Konavala.

– Konavlima je potreban konsenzus svih političkih stranaka o ključnim razvojnim pitanjima. HSS će okupljati, a ne razjedinjavati – rekao je Vidak, dodavši kako Konavlima treba jasan razvojni program koji će donijeti kvalitetna radna mjesta i bolji život.

Najavljeno je da će konavoski HSS uskoro predstaviti osnovne smjernice razvojnog programa „Konavle 2013. – 2018.“.
Na skupštini su, osim Mire Buconić, potpredsjednice županijske organizacije i Vide Matića, predsjednika gradske organizacije HSS-a, bili nazočni i predsjednici konavoskog HČSP-a, HNS-a i SDP-a.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana