Natrag
19.4.2019 07:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Luka Šulić s lijepom Slovenkom Tamarom u Londonu

14.10.2016 @ 6:51 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nakon što se poznati dvojac 2Cellos vratio s južnoameričke turneje, a prije odlaska na novu po Australiji i Novom Zelandu, došlo je vrijeme za odmor. Luka Šulić nije mogao dočekati da vidi svoju djevojku Tamaru Zagoranski, s kojom je u jednogodišnjoj vezi, te su odmah otišli u London, čime se slavni čelist i pohvalio na svom profilu na Instagramu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, ovih dana vratili su se iz Južne Amerike, u kojoj su u prepunim dvoranama nastupili pred obožavateljima u Čileu, Brazilu, Argentini i Paragvaju. Budući da je za vrijeme boravka u Južnoj Americi bio razdvojen od svoje djevojke, Slovenke Tamare Zagoranski, Luka Šulić odmah je poželio nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Luka i Tamara požurili su na kratki odmor u britansku prijestolnicu, a da se dobro zabavljaju, vidljivo je i po fotografiji objavljenoj na Šulićevom profilu na Instagramu. Za potrebe fotografije Tamara je sjela na Lukina ramena, u ruke uzela štap za selfie i snimila sliku za uspomenu. U pozadini zaljubljenog para vide se Temza i Big Ben, a poznati čelist ne skida osmijeh s lica, prenosi tportal.hr.

Krajem studenog 2Cellos ponovno odlaze na turneju, ovaj put u Australiju i Novi Zeland, te će održati šest koncerata

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana