DuList IN

LUDILO ‘PREKO BARE’ I na Manhattanu se priča o Konoviziji!

LUDILO 'PREKO BARE' I na Manhattanu se priča o Konoviziji!

Marija Gleđ Prkoča i Konovizija su potpuno zaludili New York. Na Manhattanu se priča samo o Konoviziji, a na ulicama New Yorka za kartu se nudi i preko 1000 dolara! Hvala Ivana Trojanović na slici! – zapisali su s Konofesta na njihovom službenom Facebook profilu.

Idući vikend održava se nova manifestacija Konovizija, a prema svim dosadašnjim informacijama zavladala je ogromna zainteresiranost što je rezultiralo i pojavom krivotvorenih ulaznica. Pa čak i ‘preko bare’ :)

‘S obzirom da je do nas došla obavijest da se prodaju krivotvorene ulaznice, o čemu smo obavjestili policiju, dužni smo vas upozoriti na važne stvari – poručili su organizatori na svojoj službenoj Facebook stranici i naglasili kako je ‘prodaja ulaznica završila u ponedjeljak i cijena karte je bila 30 kuna’ te kako nikakve dodatne prodaje karata nije bilo, niti će biti.

– Ne nasjedajte na priče o tome da je karta kupljena legalno i da ta osoba ne može doći pa je zato prodaje – po 50 kuna, niti da je pušten u prodaju dodatan set ulaznice. Molimo da takve slučajeve prijavite nama ili policiji – istaknuli su te dodali:

– Iako vam karta izgleda identično, postoji način na koji ćemo vrlo jednostavno otkriti krivotovorenu ulaznicu. Onaj tko dođe s krivotvorenom ulaznicom bit će samo ‘proslijeđen’ policiji koja će biti također prisutna na ulazu. Dakle, vi također snosite posljedice, (a pogotovo ako ste bili svijesni da kupujete krivotvorenu ulaznicu). Mi ne odgovaramo za karte koje nisu legalne. Molimo Vas da nas, ukoliko ste kartu kupili nakon ponedjeljka, kontaktirate kako bi spriječili neugodnosti za vas na ulazu u petak – zaključili su.

Foto: Konofest

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist