Natrag
20.4.2019 00:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lučka uprava predstavljena u Miamiju

16.3.2012 @ 10:38 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Lučka uprava Dubrovnik završila je s još jednim uspješnim predstavljanjem svoga grada i luke na svjetski poznatom sajmu „Seatrade Cruise Shipping Convention“ održanom u Miamiju 15. ožujka, 2012. godine.

Na sajmu je, u sklopu zajedničkog štanda „Croatian Ports“ s lučkim upravama Split, Šibenik, Zadar i Rijeka, održana prezentacija turizma brodova na kružnom putovanju u Hrvatskoj, te razvoj destinacija i luka. Lučka uprava Dubrovnik predstavila je svoja infrastrukturna postignuća u zadnje dvije godine, koja su od iznimne važnosti s obzirom na nastavak izgradnje suprastrukture.

– Urbanistički plan luke Dubrovnik – Gruž predstavljen je potencijalnim ulagačima i našim dugogodišnjim poslovnim partnerima kompanijama brodova na kružnom putovanju. Prezentaciji su sudjelovali vodeći ljudi iz nama dobro poznatih Cruise kompanija kako MSC-a, Coste, Carnivala, Royala, Holand American Linea, Silverea, te predstavnici tvrtke Caribinvest i poznati arhitektonski studio Bermelo Ajamil & Partners koji rade na osmišljavanju i izgradnji lučkih sadržaja od putničkih terminala do poslovno komercijalnih sadržaja – navode iz Lučke uprave Dubrovnik.

Ove godine sajam je posjetilo oko 15 tisuća posjetitelja, te je na istom bilo 1000 izlagača iz 105 zemalja.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana