Aktualno

Lučić:Ne znamo tko se nalazi na stambenoj listi!

Nakon što je iz Grada Dubrovnika objavljeno kako će sutra, 9. svibnja u 10 sati hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja biti dodijeljeni stanovi u Novoj Mokošici, priopćenjem se oglasila i dubrovačka HVIDR-a.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.
 
„Ovim putem izvještavamo članove Udruge HVIDR-a Dubrovnik, branitelje i cjelokupnu javnost da Udruga HVIDR-a Dubrovnik sa današnjim danom, 8. svibnja 2013., 24 sata do dodjele 27 stanova u novoizgrađenim zgradama u Novoj Mokošici hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji smtrno stradalih, zatočenih ili nestalih branitelja iz Domovinskog rata, nema nikakvih saznanja niti uvida u listu za dodjelu stanova, a koja će se održati 9. svibnja 2013. u 10 sati.
 
Udruga HVIDR-a Dubrovnik, zbog velikog broja invalida Domovinskog rata sa dubrovačkog područja, aktivno je uključena u pomoći pri rješavanju stambene problematike. U tom smislu, oko istog pitanja u više je navrata kontaktirala Ministarstvo branitelja, kao i Grad Dubrovnik.
 
Mišljenja smo da članstvo Udruge HVIDR-a Dubrovnik mora dobiti na uvid stambenu listu koju je izradilo Ministarstvo branitelja. Napominjemo da smo zbog velike zainteresiranosti članstva u više navrata zatražili stambenu listu na uvid, ali je nikada nismo dobili.
 
Poučeni dosadašnjim iskustvima, bojimo se da će se na listi naći i osobe koje ne trebaju dobiti stan po listi prvenstva te se ovim putem ograđujemo od bilo kakvih manipulacija sa stradalnicima Domovinskog rata sa dubrovačkog područja.
 
Predsjednik Udruge
HVIDR-a Dubrovnik
Ivo Lučić"

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

GOSPODARENJE OTPADOM NA MORU Mislite da kruzeri puno zagađuju? Evo zašto se varate

Dulist.hr

‘McLarenom’ po autocesti jurcao 216 kilometara na sat

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija