Natrag
17.2.2019 15:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lučić:Ne znamo tko se nalazi na stambenoj listi!

8.5.2013 @ 11:36 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Nakon što je iz Grada Dubrovnika objavljeno kako će sutra, 9. svibnja u 10 sati hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja biti dodijeljeni stanovi u Novoj Mokošici, priopćenjem se oglasila i dubrovačka HVIDR-a.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.
 
„Ovim putem izvještavamo članove Udruge HVIDR-a Dubrovnik, branitelje i cjelokupnu javnost da Udruga HVIDR-a Dubrovnik sa današnjim danom, 8. svibnja 2013., 24 sata do dodjele 27 stanova u novoizgrađenim zgradama u Novoj Mokošici hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji smtrno stradalih, zatočenih ili nestalih branitelja iz Domovinskog rata, nema nikakvih saznanja niti uvida u listu za dodjelu stanova, a koja će se održati 9. svibnja 2013. u 10 sati.
 
Udruga HVIDR-a Dubrovnik, zbog velikog broja invalida Domovinskog rata sa dubrovačkog područja, aktivno je uključena u pomoći pri rješavanju stambene problematike. U tom smislu, oko istog pitanja u više je navrata kontaktirala Ministarstvo branitelja, kao i Grad Dubrovnik.
 
Mišljenja smo da članstvo Udruge HVIDR-a Dubrovnik mora dobiti na uvid stambenu listu koju je izradilo Ministarstvo branitelja. Napominjemo da smo zbog velike zainteresiranosti članstva u više navrata zatražili stambenu listu na uvid, ali je nikada nismo dobili.
 
Poučeni dosadašnjim iskustvima, bojimo se da će se na listi naći i osobe koje ne trebaju dobiti stan po listi prvenstva te se ovim putem ograđujemo od bilo kakvih manipulacija sa stradalnicima Domovinskog rata sa dubrovačkog područja.
 
Predsjednik Udruge
HVIDR-a Dubrovnik
Ivo Lučić"

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana