Natrag
20.4.2019 12:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

LUBURA O IMENOVANJU OBULJENA Ovo je jedna od najboljih odluka u telekom svijetu otkad ga pratim

18.3.2018 @ 21:38 Dulist Aktualno

Podijelite:

Komunikacijski stručnjak Đuro Lubura na svom se Facebook profilu osvrnuo na imenovanje Tonka Obuljena, inače brata ministrice Nine Obuljen Koržinek, na čelo HAKOM-a.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Povodom odluke Vlade Republike Hrvatske da Saboru predloži Tonka Obuljena za predsjednika Vijeća HAKOM-a, imam potrebu napisati par riječi…

Ponešto o HAKOM-u i o njihovim zadaćama znam, a znam i većinu ljudi koji su se temeljem javnog poziva prijavili za ovaj posao. Duboko sam uvjeren da je Tonko Obuljen najkvalificiraniji u Hrvatskoj za ovaj posao i čestitam njemu što je predložen, ali i onima koji su ga predložili. Tonko je doslovno jedini čovjek u Hrvatskoj koji zadovoljava uvjete za imenovanje i bio je član Vijeća i ravnatelj ove važne Agencije. Cijeli radni vijek se bavi elektroničkim komunikacijama i regulativom, a bio je i član radne skupine za pregovore s EU. Osim što je stručan što mu nitko niti ne spori, Tonko je po mojem mišljenju i jako pošten čovjek. Dakle, duboko vjerujem da je ovo jedna od najboljih odluka u telekom svijetu otkad ga ja pratim… – napisao je Lubura.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana