Natrag
19.2.2019 18:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

LUBURA: Dobrodošli svi koji vole Hrvatsku

30.12.2013 @ 17:53 Mia Njavro Politika

Podijelite:

Inicijativni skup Nacionalnog foruma za regiju Dubrovnik, u osnovi otvorena tribina na koju su dobrodošli svi koji žele poslušati naše ideje, održat će se u Hotelu Lero 26. siječnja 2014. s početkom u 11 sati – istaknuo je danas na svom Facebook profilu Đuro Lubura, jedan od članova stranke.

Na skupu će govoriti prof.dr.sc. Nikica Gabrić, te nekoliko članova dubrovačkog Inicijativnog odbora. Po završetku skupa, družit ćemo se uz neobavezni razgovor i piće – ističe Lubura.

Ukoliko želite sudjelovati u promjenama, pravo je vrijeme da se priključite Nacionalnom forumu i date aktivni doprinos osnivanju dubrovačkog ogranka. Dobrodošli su svi koji vole Hrvatsku i žele dati osobni doprinos, no smatramo da su potrebni novi ljudi jer probleme ne mogu rješavati oni koji su aktivno sudjelovali u njihovu stvaranju, kažu iz stranke.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana