Natrag
21.4.2018 07:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

LOVAC NADAN U Mozambiku ubio slona, lava, bivola…

18.1.2014 @ 11:26 Dulist Hrvatska
12;12

Podijelite:

Bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević poznat je kao strastven lovac, a jedan od dokaza je i njegova višednevna pustolovina u Mozambiku u kolovozu 2012. godine.

Kako prenosi nacionalni lovački magazin ‘Dobra kob’, na internetskim stranicama mashambanzousafaris.com može se vidjeti cijela fotogalerija Vidoševića kako ponosno pozira s njegovim upucanim trofejima. Premda se mnogi drugi lovci na stranici navode imenom i prezimenom, Vidoševića se navodi kao ‘europski klijent’.

A što je sve ‘poskidao’ Nadan u Africi? Riječ je redom o visokorangiranoj divljači, od slona, lava i nilskog konja do bivola i krokodila.

Doduše, pokraj istog jadnog slona fotografirao se još jedan lovac pa ostaje enigma je li Vidošević zbilja sve te životinje sam smaknuo ili je tek riječ o ‘foto sessionu’.

Podsjetimo, pred nekoliko mjeseci u javnosti su objavljene fotografije iz Vidoševićevog bunkera na kojima se mogao vidjeti niz prepariranih lovačkih trofeja, od bijelog medvjeda do mošusnog goveda.

Foto: mashambanzousafaris.com

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana