Sport

‘LOLO’ NAKON TRIJUMFA ‘Potvrdili dominaciju, nagradu posvećujem suigračima’

'LOLO' NAKON TRIJUMFA 'Potvrdili dominaciju, nagradu posvećujem suigračima'

Nastavili smo dominaciju u domaćim natjecanjima. Ovo je prvi put da smo ligu osvojili bez poraza, potpuno zasluženo. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti – rekao je najbolji igrač završnog turnira Loren ‘Lolo’ Fatović nakon dodjele medalja i pokala.

-Titula najboljeg igrača završnog turnira laska, s obzirom da su u našoj momčadi sve sjajni igrači. Mogao je bilo tko od njih biti proglašen, jer mi smo momčad, borimo se jedan za drugoga. Ovu nagradu posvećujem mojim suigračima – istaknuo je Fatović.

-Potvrdili smo dominaciju koju smo pokazali tijekom cijele sezone jednom zasluženom pobjedom u utakmici u kojoj smo kontrolirali rezultat od samog početka. Čestitam svim igračima, trenerima i cijeloj upravi na još jednom zasluženom trofeju, koji nažalost ostaje u sjeni odlaska našeg bivšeg predsjednika i velikog Jugaša Ivice Rustana – izjavio je kapetan momčadi Marko Bijač.

-Mirno možemo dočekati završnicu grupne faze LEN Lige prvaka i pokušati ostvariti još jedan cilj ove sezone, plasman na završni turnir – dodao je Bijač.

-Osjećaj nakon osvajanja trofeja je izuzetno dobar. U posljednjim godinama su nam okolnosti bile teške, specifične. Prije dvije godine smo igrali bez Perronea, lani smo imali problema unutar momčadi, a ove godine je sve proteklo u znaku ispraćaja našeg bivšeg predsjednika Ivice Rustana. Igrači su bili i na komemoraciji i na sprovodu. Na kraju su fantastično reagirali, skidam im kapu na profesionalizmu, posebno kad znamo koje su sve obveze prošlog tjedna imali naši nositelji igre – izjavio je trener Vjeko Kobešćak te dodao:

-Drago mi je da smo na ovakav način dokazali da smo najbolja momčad lige. Sad se okrećemo Ligi prvaka, a ovo je svakako za nas bila dobra sezona u regionalnoj ligi.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr