Natrag
16.7.2018 18:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lokrumaši: Sunčališta odnio vjetar, Tevšić: Sklonjena su nakon sezone

21.9.2017 @ 11:30 Dulist Aktualno
4;4

Podijelite:

Vjetar odnio dio sunčališta postavljenog ovo ljeto na stijenama Rezervata Lokruma? Evo odnio je onaj snažni vjetar neki dan dio sunčališta i pitamo se je li završio u more i kome je ovo palo napamet, trošiti solde bez potrebe? – poruka je zaljubljenika u Lokrum upućena predsjednici Kluba prijatelja Lokruma Jadranki Šimunović.

-Dijelimo isto mišljenje s našim zaljubljenicima Lokruma ili od milja Lokrumašima jer smo odmah po postavljanju sunčališta na stijene južne strane Lokruma zajedno reagirali da je to sunčalište bespotrebno postavljeno (govori se da je koštalo oko 700 tisuća kuna) u jednom posebnom rezervatu kakav je Lokrum – ističe Šimunović koja je sve prijavila inspekciji zaštite prirode.

Međutim, kako saznajemo od ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum Marija Tevšića, ‘krivac’ za uklanjanje sunčališta nije jak vjetar, već djelatnici JU Rezervat Lokrum.
-Budući da je u rješenju Ministarstva zaštite okoliša sunčalište privremenog karaktera, bili smo ga dužni ukloniti na kraju ljetne sezone. Sklonjeno je te će opet biti postavljeno iduće godine – rekao nam je Tevšić te dodao kako je stvarna vrijednost oko 300 tisuća kuna.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana