Aktualno

Logoraši prosvjeduju na Karasovićima!

Dubrovačko Društvo logoraša na čelu sa Zdenkom Bulićem ovu nedjelju u 15 sati na Karasovićima organizira mirni prosvjed zbog nezadovoljstva postupcima koji se trenutno vode na sudovima u Crnoj Gori.

I ne samo zbog ponovljenog suđenja za ratne zločine četvorici bivših pripadnika JNA – Boru Gligiću, Špiru Lučiću, Ivu Gojnici i Ivu Menzalinu, već i zbog pokušaja, rekao nam je Bulić, pribavljanja dokaza o oružanoj pobuni 1991./92. godine.

– Organiziramo prosvjed jer smo nezadovoljni svim postupcima koji se vode pred sudovima u Crnoj Gori. Cijeli ovaj postupak za Morinj postao je besmislen i farsa. Sad se ponavlja suđenje četvorici za ratne zločine u Morinju, ali su iz optužnice izbačeni civilni zarobljenici, sudi im se samo za ratne zarobljenike dok su dvojica ranijim suđenjem oslobođena – govori nam Zdenko Bulić, pozvavši sve bivše logoraše, članove njihovih obitelji, branitelje i sve građane da im se s hrvatskim obilježjima priključe na mirnom prosvjedu na Karasovićima.

Pročitajte još

Stanovnici Bosanke: ‘Počela je sezona, ali s njom i stari problemi’

Dulist

Stigla je La Belle de L’Adriatique, sljedećeg petka iz Dubrovnika kreće s kružnim putovanjima

Dulist

DIREKTOR HOTELA LERO SRĐAN PUJO Kvalitetom se borimo za svaku kunu i za svakog gosta

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija