Aktualno

Logoraši prosvjeduju na Karasovićima!

Dubrovačko Društvo logoraša na čelu sa Zdenkom Bulićem ovu nedjelju u 15 sati na Karasovićima organizira mirni prosvjed zbog nezadovoljstva postupcima koji se trenutno vode na sudovima u Crnoj Gori.

I ne samo zbog ponovljenog suđenja za ratne zločine četvorici bivših pripadnika JNA – Boru Gligiću, Špiru Lučiću, Ivu Gojnici i Ivu Menzalinu, već i zbog pokušaja, rekao nam je Bulić, pribavljanja dokaza o oružanoj pobuni 1991./92. godine.

– Organiziramo prosvjed jer smo nezadovoljni svim postupcima koji se vode pred sudovima u Crnoj Gori. Cijeli ovaj postupak za Morinj postao je besmislen i farsa. Sad se ponavlja suđenje četvorici za ratne zločine u Morinju, ali su iz optužnice izbačeni civilni zarobljenici, sudi im se samo za ratne zarobljenike dok su dvojica ranijim suđenjem oslobođena – govori nam Zdenko Bulić, pozvavši sve bivše logoraše, članove njihovih obitelji, branitelje i sve građane da im se s hrvatskim obilježjima priključe na mirnom prosvjedu na Karasovićima.

Pročitajte još

Ministarstvo turizma potvrdilo imenovanje Ane Hrnić za direktoricu TZ-a

Dulist

OD 27. SRPNJA Air Baltic uvodi letove na liniji Riga-Dubrovnik dva puta tjedno

Dulist

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska prelazi na ljetno radno vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija