Aktualno

Logoraši prosvjeduju na Karasovićima!

Dubrovačko Društvo logoraša na čelu sa Zdenkom Bulićem ovu nedjelju u 15 sati na Karasovićima organizira mirni prosvjed zbog nezadovoljstva postupcima koji se trenutno vode na sudovima u Crnoj Gori.

I ne samo zbog ponovljenog suđenja za ratne zločine četvorici bivših pripadnika JNA – Boru Gligiću, Špiru Lučiću, Ivu Gojnici i Ivu Menzalinu, već i zbog pokušaja, rekao nam je Bulić, pribavljanja dokaza o oružanoj pobuni 1991./92. godine.

– Organiziramo prosvjed jer smo nezadovoljni svim postupcima koji se vode pred sudovima u Crnoj Gori. Cijeli ovaj postupak za Morinj postao je besmislen i farsa. Sad se ponavlja suđenje četvorici za ratne zločine u Morinju, ali su iz optužnice izbačeni civilni zarobljenici, sudi im se samo za ratne zarobljenike dok su dvojica ranijim suđenjem oslobođena – govori nam Zdenko Bulić, pozvavši sve bivše logoraše, članove njihovih obitelji, branitelje i sve građane da im se s hrvatskim obilježjima priključe na mirnom prosvjedu na Karasovićima.

Pročitajte još

Nuncijata dobila butigu, promet će se ‘rješavati’ obećanjima za izbore

Dulist

KRISTIĆ O SLUČAJU PEYTON Gradska uprava godinama skriva činjenice i pere ruke

Dulist

Od Duboke ljute do Plata za 25 minuta, zašto policija ne regulira promet?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija