Natrag
23.2.2019 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Logoraši prosvjeduju na Karasovićima!

19.3.2013 @ 12:34 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovačko Društvo logoraša na čelu sa Zdenkom Bulićem ovu nedjelju u 15 sati na Karasovićima organizira mirni prosvjed zbog nezadovoljstva postupcima koji se trenutno vode na sudovima u Crnoj Gori.

I ne samo zbog ponovljenog suđenja za ratne zločine četvorici bivših pripadnika JNA – Boru Gligiću, Špiru Lučiću, Ivu Gojnici i Ivu Menzalinu, već i zbog pokušaja, rekao nam je Bulić, pribavljanja dokaza o oružanoj pobuni 1991./92. godine.

– Organiziramo prosvjed jer smo nezadovoljni svim postupcima koji se vode pred sudovima u Crnoj Gori. Cijeli ovaj postupak za Morinj postao je besmislen i farsa. Sad se ponavlja suđenje četvorici za ratne zločine u Morinju, ali su iz optužnice izbačeni civilni zarobljenici, sudi im se samo za ratne zarobljenike dok su dvojica ranijim suđenjem oslobođena – govori nam Zdenko Bulić, pozvavši sve bivše logoraše, članove njihovih obitelji, branitelje i sve građane da im se s hrvatskim obilježjima priključe na mirnom prosvjedu na Karasovićima.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana