Crna kronika

LOCIRAN U NEUMU Uhićen 23-godišnji sudionik pucnjave na taksista

LOCIRAN U NEUMU Uhićen 23-godišnji sudionik pucnjave na taksista

Na području Neuma u Bosni i Hercegovini u subotu, 16. studenog, lociran je i uhićen 23-godišnji muškarac koji je u srpnju ove godine sudjelovao u pucnjavi na 28-godišnjeg taksista na Pločama. Lociran je i uhićen suradnjom  policijskih službenika RH i BiH.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske podsjećaju kako je 18. srpnja, oko 00,45 sati, na predjelu Ploče u Dubrovniku, došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, a kojom prilikom je teško ozlijeđen 28-godišnjak. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim, a počinitelji su odmah nakon pucnjave pobjegli s mjesta događaja. Očevidom je u široj blizini mjesta događaja pronađeno odbačeno oružje kojim je počinjena pucnjava.
Kriminalističkim istraživanjem je vrlo brzo nakon samog događaja utvrđen identitet osoba, odnosno utvrđeno je da se radi o dvojici muškaraca u dobi od 23 godine od kojih je jedan s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a drugi s područja Zagreba. Oba počinitelja su kazneno prijavljena, jedan za kazneno djelo pokušaja ubojstva, a drugi za pomaganje u ubojstvu, ali su zbog bijega bili nedostupni policiji.
Spomenuti 23-godišnjak uhićen je temeljem međunarodne tjeralice i trenutno se nalazi u istražnom centru te slijedi postupak njegovog izručenja Republici Hrvatskoj. Drugi počinitelj je za sada nedostupan policiji i za njim se i dalje provode intenzivne mjere traganja.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist