Zanimljivosti

Ljudska priča o vozaču Libertasa

Ljudska priča o vozaču Libertasa

Redakciju duLista kontaktirala je jedna čitateljica koja je s nama, i Vama htjela podijeliti jednu lijepu priču vezanu za vozača JGP Libertas.

'U zadnje vrijeme često čitamo pokude na vozače Libertasovih autobusa, evo ja bi htjela ovim putem ispričati nešto što me duboko dirnulo i to podijeliti s vama a svima koji čitaju vaš portal', počinje naša čitateljica te nastavlja kako se sve odigralo ovaj ponedjeljak 14. listopada, na autobusnoj liniji broj 6, oko 10:30. Kako je istaknula riječ je o autobusu 134 koji je polazio s Pila prema Babinom kuku.

'U današnje vrijeme kad svi nekamo žurimo ,nestrpljivi smo, neljubazni, nervozni, našla se jedna plemenita duša, točnije jedan vozač ajmo reći srednjih godina, koji je svojim plemenitim činom dirnuo ne samo mene nego sve nas koji smo bili u tom autobusu. Autobus je krenuo s Pila i kod pošte na pilama na obilježenom pješačkom prijelazu jedan jako stari gospodin sa štakom u ruci mahao je u nadi da će mu se autobus zaustaviti, ne samo kako bi on prešao preko ceste nego da se i poveze jednu stanicu,točnije do stare bolnice. Ugledavši tog gospodina vozač je zaustavio autobus, izašao iz njega te pomogao gospodinu koji se puževim korakom kretao preko ceste. Potom mu je 'spustio' autobus da mu skalin bude niži kako bi gospodin može lakše ući. Cijelo to vrijeme držao ga je pod ruku i strpljivo mu pomagao. Došavši do doma umirovljenika,zaustavio je autobus uhvatio gospodina pod ruku i dok su drugi nestrpljivo već pomalo pravili kolonu,i pomogao mu prijeći cestu. Svojim činom pokazao je ništa drugo nego ogromnu ljubav. Smatram da takve ljude treba javno pohvaliti', zaključuje naša čitateljica.

NAPOMENA: Fotografija u tekstu je ilustrativnog karaktera.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist