Aktualno

LJUBOMORA, ZAVIST ILI NEŠTO TREĆE Tko je pokidao plakate Konovizije?

– Jutros su nam javili, odnosno upitali nas kako to nema plakata nigdje po oglasnim pločama, iako smo ih jučer polijepili i onda smo pošli prošetati i našli ovo na oglasnoj ploči na Grudi – stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Konofesta.

Zapitali su se koji je razlog kidanja plakata? ‘Što reć’, ne znamo! Je li ovo ljubomora? Zavist? Ili možda ipak najvjerovatnije nevrijeme!?’, napisali su u objavi i poručili kako ih ‘to ne smeta, ali malo žalosti’.

Organizator i jedan od idejnih začetnika Toni Čeović istaknuo je kako ih ‘ništa neće spriječiti’.

– Od komentara koji uspoređuju našu humanitarnu zabavu na kojoj će nastupiti natjecatelji Konovizije, a čiji sav prihod ide za bolesnu djecu, sa slikavanjem gole žene u crkvi, do ovih kidanja naših plakata – ništa nas to neće spriječiti, ali nas žalosti. Komentira se, predlažu nam druge termine, ali bolesna djeca ne mogu čekati – nekima već sutra može biti kasno, a mi smo odlučili iskoristiti trenutnu popularnost Konovizije kako bismo napravili dobro djelo – rekao je i dodao:
– Zar korizma nije i vrijeme kada se prave dobra dijela? I zar pomaganje djeci i onima kojima je pomoć potrebna nije kršćansko djelo? Idemo dalje te pozivamo sve da dođu u Dom kulture u subotu 17. ožujka u 20 sati i zapjevaju u društvu naših natjecatelja, a nakon njih, zapjevat će moći i svi ostali. Kupnjom ulaznice od 50 kn činite dobro djelo, bez obzira što očigledno neki ne misle tako – zaključio je.

 

Pročitajte još

DRAGO LICE IZ TEATRA Napustila nas je glumica Žuža Egrenyi

Dulist

Dubrovčani na prijemu kod predsjednice RH povodom Dana državnosti

Dulist.hr

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist