Aktualno

LJUBOMORA, ZAVIST ILI NEŠTO TREĆE Tko je pokidao plakate Konovizije?

LJUBOMORA, ZAVIST ILI NEŠTO TREĆE Tko je pokidao plakate Konovizije?

– Jutros su nam javili, odnosno upitali nas kako to nema plakata nigdje po oglasnim pločama, iako smo ih jučer polijepili i onda smo pošli prošetati i našli ovo na oglasnoj ploči na Grudi – stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Konofesta.

Zapitali su se koji je razlog kidanja plakata? ‘Što reć’, ne znamo! Je li ovo ljubomora? Zavist? Ili možda ipak najvjerovatnije nevrijeme!?’, napisali su u objavi i poručili kako ih ‘to ne smeta, ali malo žalosti’.

Organizator i jedan od idejnih začetnika Toni Čeović istaknuo je kako ih ‘ništa neće spriječiti’.

– Od komentara koji uspoređuju našu humanitarnu zabavu na kojoj će nastupiti natjecatelji Konovizije, a čiji sav prihod ide za bolesnu djecu, sa slikavanjem gole žene u crkvi, do ovih kidanja naših plakata – ništa nas to neće spriječiti, ali nas žalosti. Komentira se, predlažu nam druge termine, ali bolesna djeca ne mogu čekati – nekima već sutra može biti kasno, a mi smo odlučili iskoristiti trenutnu popularnost Konovizije kako bismo napravili dobro djelo – rekao je i dodao:
– Zar korizma nije i vrijeme kada se prave dobra dijela? I zar pomaganje djeci i onima kojima je pomoć potrebna nije kršćansko djelo? Idemo dalje te pozivamo sve da dođu u Dom kulture u subotu 17. ožujka u 20 sati i zapjevaju u društvu naših natjecatelja, a nakon njih, zapjevat će moći i svi ostali. Kupnjom ulaznice od 50 kn činite dobro djelo, bez obzira što očigledno neki ne misle tako – zaključio je.

 

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo