DuList IN

Ljubitelji Beatlesa, javite se!

Ljubitelji Beatlesa, javite se!

The Beatles Revival Band, riječki bend zaljubljenika u legendarne Beatlese, nastupaju u Lazaretima 29. prosinca s početkom u 22 sata.

Kao i za svaku dobru zabavu, duList i ovaj put dijeli dvije ulaznice dvojici najbržih čitateljica ili čitatelja. Napišite nam na info@dulist.hr vaše ime, prezime i kontakt, a u naslovu navedite jedan hit legendarnih Beatlesa i možda baš vi osvojite ulaznice za nezaboravnu Beatles noć!

Riječki Revival Band osnovan je 1994. godine kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola, a inicijatori su bili Erik Malnar i Alen Širola iz benda Belfast Food.

Bend je održao stotinjak koncerata u rock klubovima i dvoranama diljem Hrvatske, Italije, Slovenije, Bosine i Hercegovine, te također na festivalima Špancirfest, Beatleweek i slično.

Godine 2004. Beatles Revival Band pozvan je da sudjeluje na Beatles festivalu u Liverpoolu gdje su održali osam nezaboravnih koncerata, a kruna uspjeha su tri koncerta u Cavern klubu, matičnom klubu samih Beatlesa.

Posjetitelji će uzivati uz hitove kao što su A Hard Day's Night, Help, Let It Be, Twist and Shout, Drive My Car i mnoge druge iz svih faza karijere legendarne liverpoolske četvorke.

Članovi BRB su Erik Malnar (gitara i vokal), Goran Rubeša (gitara i vokal), Marko Jurić (bubnjevi), te Josip Radić (bas i vokal).
Nakon koncerta bit će održan afterparty Oldies but Goldies s DJ Mirom i hitovima pedesetih i šezdesetih godina.

Cijena ulaznica je pedeset kuna, a na ulazu osamdeset, a mogu se kupiti u kafićima Exit, Roxy, City cafe, te pizzerijiama Nemo Problemo i Panika.

Više o bandu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.
 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist