Natrag
23.4.2019 10:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

LJUBAV PREMA NAŠOJ OBALI Kako je Gregor iz Maribora osmislio jedinstven portal s tisuću plaža

16.3.2017 @ 18:52 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Nedavno je predstavljen novi web portal BeachRex na kojem možete pronaći fotografije i informacije o brojnim plažama u Hrvatskoj, ali i u Francuskoj, Italiji te Španjolskoj. 

Lijepa naša jadranska obala duga je 1777 km i među trima je najrazvedenijim obalama u Europi, a zbog svojih se obilježja u stručnoj literaturi naziva dalmatinskom obalom.

Zbog toga ne iznenađuje veliki broj plaža koje su brojnim posjetiteljima naše zemlje među primarnim mjestima koje moraju posjetiti. Mariborčanin Gregor Balažić, pokretač portala, zaljubljen je u hrvatsku obalu još od djetinjstva i zato je svoju avanturu ‘prikupljanja’ fotografija započeo baš u Hrvatskoj. 

Na portalu BeachRex nalazi se više od 50.000 fotografija, 2500 video i 3D sfernih snimaka te pola milijuna različitih servisnih informacija o vrstama plaža, infrastrukturi i objektima na svakoj pojedinoj plaži. Dnevno ga pregleda između 1500 ljudi i uživa u snimkama koje je Gregor snimao četiri godine na svom 30.000 kilometara dugom putu duž jadranske obale, piše Lokalni.hr.
Više možete pročitati ovdje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana