AktualnoHrvatska

LJUBAV NE POZNAJE GRANICE ‘Vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!’

LJUBAV NE POZNAJE GRANICE 'Vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!'

Iz tvornice lijepih priča Poliklinike Glavić stiže nam još jedna. Djelatnici Poliklinike Glavić ponovo su pokazali dobro srce i odlučili provesti još jedan humanitaran projekt i razveseliti mladi par iz Koprivnice.

Naime, u posljednjih je nekoliko dana medijske stupce ‘punila’ priča o mladom ljubavnom paru iz Koprivnice, Petri i Matiji Mujkić. Matija je prošle godine nastradao u prometnoj nesreći ozlijedivši kralježnicu zbog čega je završio u invalidskim kolicima. Unatoč tomu, Matija je prošli tjedan svoju izabranicu Petru odveo pred oltar, a njihov je emotivan video s vjenčanja pogledalo više od 600 tisuća ljudi. Oni su uistinu pokazali kako ljubav zaista ne poznaje granice.

Iz Poliklinike Glavić odlučili su im uljepšati njihov početak zajedničkog života i pokloniti simboličan vjenčani dar – besplatnu neurohabilitaciju za Matiju u trajanju tri mjeseca. Prvi dio terapije Matija će provesti u Zagrebu, a drugi dio u Dubrovniku gdje će svojedobno provesti i svoj medeni mjesec gdje vjeruju i nadaju se zajedničkoj šetnji na Stradunu.

Na svom je Facebook profilu Petra prenijela poruku koju su joj poslali iz Poliklinike Glavić povodom Matijine besplatne neurorehabilitacije, a možete ju pročitati u nastavku:

‘Dragi Petra i Matija,

Prolazeći kroz život i nedaće koje nosi, čovjek s vremenom shvati da jedino uz pravu ljubav ono naizgled nemoguće postaje s lakoćom – moguće. Upravo ste Vi kao par pravi dokaz tomu. Kad uz tu vjeru radiš posao koji doslovno živiš, voliš i u ruci imaš moćno oruđe kojim možeš drugom ne samo pomoći u oporavku, već promijeniti život, kao tim Poliklinike Glavić jednostavno ne možemo ostati ravnodušni na vašu ljubav i vjeru koju ulažete, skupa prolazeći svakodnevne izazove, a ne pozvati Vas da postanete dio naše rehabilitacijske priče.

U posljednje dvije godine mnoge su nas teške sudbine dirnule, no vaša priča i emocija koja se mogla vidjeti na videu s vjenčanja je nešto nestvarno, posebno i doslovno smo se rasplakali. Prema onome što smo uspjeli vidjeti i s naše stručne, medicinske strane mislimo da bi bilo prostora za pomoći Matiji u oporavku neurorehabilitacijom robotikom u našim poliklinikama. Bila bi nam čast kada bismo vas i mi uspjeli počastiti vjenčanim darom – besplatnom neurehabilitacijom za Matiju u trajanju tri mjeseca.

Prvi korak prema tom daru jest uvid u Matijinu medicinsku dokumentaciju i postojanje mogućnosti za ovakvu rehabilitaciju. Unatoč činjenici da su nam oba centra rezervirana i do godinu dana unaprijed, ukoliko Matijino stanje bude indicirano, spremni smo osigurati mu prvi dio terapije u Poliklinici Glavić u Zagrebu, dok bi preostali dio terapija Matija nastavio u Poliklinici Glavić u Dubrovniku. Uz pomoć dragih sugrađana koji bi Vam tom prigodom željeli darovati smještaj i hranu za vrijeme trajanja neurorehabilitacije, pružili bismo Vam medeni mjesec u Dubrovniku kakvog Vi u stilu pravih životnih primjera i zvijezda uisitnu i zaslužujete uz nadu da pokušamo zajedno srušiti loše prognoze i da nadamo se oboje na svojim nogama ovu istinsku ljubav ovjekovječite šetnjom na našem i vašem Stradunu.’ 

A Petra je na kraju dodala:

– Ponekad samo pogledam prema gore, nasmijem se i kažem; znam da si to bio Ti!! Hvala Ti!! Bože blagoslovi ove predivne ljude!! – napisala je Petra i dodala ‘vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!’.

Foto: Poliklinika Glavić/Petra Mujkić FB

View this post on Instagram

Paru koji je rasplakao cijelu Hrvatsku i vratio nam vjeru u ljubav, onu veliku, ISKRENU i NEPOBJEDIVU, željeli smo pokloniti nešto njima posebno… nadu za oporavkom uz NEUROREHABILITACIJU na robotskim uređajima u Poliklinici Glavić. Želimo da naša kap u moru ove ljubavi u vidu Medenog mjeseca u Zagrebu i Dubrovniku bude pokazatelj zahvalnosti što su nam VRATILI VJERU u ono čega svijetu najviše nedostaje – bezuvjetne ljubavi. 💙 Pristjetite se para koji je osvojio cijelu Hrvatsku ovdje: https://www.24sata.hr/news/marija-i-petra-zajedno-u-dobru-i-u-zlu-to-se-zove-prava-ljubav-530074 💙 #poliklinikaglavic #neurorehabilitation #neurology #love #wemoveyou #life #magic #zagreb #dubrovnik #croatia #wemoveboundaries #POINTOFCHANGE #polyclinicglavic  #GLARTH

A post shared by Poliklinika Glavić (@poliklinika_glavic) on

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist