DuList IN

‘LJETO U VALAMARU’ U tri mjeseca preko 20000 posjetitelja!

Više od 20 tisuća ljudi posjetilo je različite programe ovogodišnjeg izdanja Ljeta u Valamaru koje se u više od 90 dana trajanja održalo na četiri različite lokacije.

Tako je tijekom posljednja tri mjeseca Babin kuk postao omiljena lokacija svim ljubiteljima dobrih filmova, glazbe i zabave, a turisti i lokalno stanovništvo bili su oduševljeni događanjima za sve generacije i ukuse.

Program ovogodišnjeg, drugog izdanja Festivala, otvoren je 15. lipnja Dubrovnik Craft Beer Festivalom uz besplatni koncert Jure Stublića & grupe Film, a zatvoren spektakularnim koncertom Prljavog kazališta na istoj lokaciji – kampu Solitudo.

U svoja tri mjeseca trajanja Ljeto u Valamaru je svim posjetiteljima Babinog kuka donijelo 18 kino projekcija, dvodnevni Street Art Festival, koncerte na kojima je nastupilo 17 različitih izvođača, više od 40 sati odlične glazbe, tri stand up show-a te čak dva izdanja spomenutog DUCBF-a.

Svi programi festivala i ove su godine okupili velik broj posjetitelja te na društvene mreže privukli gotovo dvije tisuće obožavatelja, a upravo će na društvenim mrežama organizatori i dalje aktivno najavljivati novosti za sljedeću godinu pa pozivaju posjetitelje da i dalje prate Facebook stranicu festivala.

Pročitajte još

NOVA PLESNA PRODUKCIJA Rasplesani Orlando u izvedbi Conviva

Dulist

OLAKŠAJTE TRUDNIČKE DANE RODA organizira radionice za trudnice i njihove partnere

Dulist

FOTKA TJEDNA Neke poslove najbolje je odraditi ‘ručno’