DuList IN

LJETO U VALAMARU Ne propustite besplatan koncert klape Cambi i kino projekcije na otvorenom

LJETO U VALAMARU Ne propustite besplatan koncert klape Cambi i kino projekcije na otvorenom

Nakon prvog ovogodišnjeg Dubrovnik Craft Beer Festivala kojim je otvoreno Ljeto u Valamaru, nastavlja se zabava za sve generacije na Babinom kuku.

Tako nas za ovaj ‘produženi’ vikend očekuju prve projekcije kina na otvorenom, a osim njih, svi posjetitelji Trga od Fontane ovog će petka s početkom u 21 sat moći uživati u besplatnom koncertu klape Cambi.

Nakon niza spektakularnih koncerata koje su održali diljem Hrvatske, a među kojima se svakako izdvaja onaj na Poljudu ispred 15 tisuća ljudi, klapa Cambi ovog petka stiže na Babin kuk. Cambi je najnagrađivanija hrvatska klapa koja je zaslužna za popularizaciju klapske glazbe krajem devedesetih godina te je snimila niz autorskih pjesama. Ova klapa je u svakom svom nastupu vrhunskim izvedbama tradicionalnih dalmatinskih i zabavnih pjesama uspjela ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine te suvremenih glazbenih kretanja, a u njihovim se izvedbama osjeća iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja.

Park Maslinata će i ovog ljeta postati mjesto za projekcije popularnih filmskih naslova koji će zabaviti velike i male filmoljupce četvrtkom i nedjeljom u 21 sat. Osim animiranih filmova za djecu koji će se prikazivati četvrtkom, turistička kompanija Valamar Riviera ove je sezone odlučila razveseliti i one malo starije pa će se tako nedjeljom u Parku prikazivati igrani filmovi raznolikih žanrova, a ulaz će na sve projekcije biti besplatan.

Tako će sinkronizirana avantura o sasvim običnom dječaku koji otkrije tajnu o nestalom ocu, ‘Mali Bigfoot’, biti poučna za najmlađe posjetitelje kina na otvorenom u parku Maslinata ovog četvrtka s početkom u 21 sat dok će priča o vatrenoj romansi između glumice u usponu i jazz glazbenika ‘La La Land’ oduševiti sve ljubitelje filmske umjetnosti na istoj lokaciji tri dana kasnije, u nedjelju s početkom u 21 sat.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist