DuList IN

LJETO U VALAMARU Ne propustite Belana & Fiumense, Studio Smijeha i kino projekcije

LJETO U VALAMARU Ne propustite Belana & Fiumense, Studio Smijeha i kino projekcije

Bogati program Ljeta u Valamaru nastavlja se i u tjednu koji nam slijedi i to koncertom Nena Belana & Fiumensa, Stand up show-om by Studio Smijeha i Open Air Cinema projekcijama, a najbolje od svega je što će ulaz na sva događanja biti potpuno besplatan.

Na Trg od fontane stižu četiri dame stand up komedije koje će svim posjetiteljima pokazati da žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo ‘muški posao’. Iz Studija Smijeha dolaze Marina Orsag, Vlatka Mifka, Martina Ipša i Miranda Lončar koje će svim okupljenima začiniti kraj tjedna smijehom do suza u petak, 20. srpnja s početkom u 21 sat.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata koje je Neno Belan kao jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni priređivao svojoj publici za Valentinovo, na pozornicama poput Doma sportova, Lisinskog ili Tvornice, ovog ljeta stiže nam nova koncertna poslastica. Na Babin kuk će sa svojim Fiumensima ponovo donijeti opojne mirise i zvukove Mediterana, pjevajući o ljubavi u subotu, 21. srpnja u 21 sat u parku Maslinata, a Valamar Riviera će koncert ovog nepopravljivog romantika ‘pokloniti’ građanima i posjetiteljima Dubrovnika pa se ulaz na koncert neće naplaćivati.

Svi ljubitelji filmske umjetnosti i kina na otvorenom u parku Maslinata, kojima će biti osiguran i besplatan parking, ovog će tjedna uživati u animiranim pustolovinama simpatične kornjače ‘Sammy 2: Morska avantura’ (četvrtak u 21 sat, sinkronizirano na hrvatski jezik) i dirljivoj priči ‘Svjetlo između oceana’ (nedjelja u 21 sat) s oskarovkom Aliciom Vikander u glavnoj ulozi.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist