DuList IN

LJETO U VALAMARU Nastavlja se luda zabava za sve generacije i ukuse

LJETO U VALAMARU Nastavlja se luda zabava za sve generacije i ukuse

Nakon više od 25 događanja koje je građanima i posjetiteljima Dubrovnika donijelo ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru, luda zabava za sve generacije i ukuse se nastavlja i u nadolazećem tjednu.

Tako će pozornicu u kampu Solitudo ovog petka, 17. kolovoza s početkom u 21 sat ‘zatresti’ poznata imena regionalne rock-scene – bendovi Partibrejkers, Kojoti i M.O.R.T. u sklopu događanja Rock ´n´ Valamar. Partibrejkers, beogradska rock skupina s prizvukom garage punka, nakon 16 godina pauze ponovno okupljeni Kojoti i M.O.R.T., beskompromisni punk – blues band iz Sinja zasigurno će donijeti uzavrelu atmosferu svim ljubiteljima žestokih ritmova, a ukoliko ste raspoloženi za odličnu svirku, ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata.

Queen Real Tribute Band koji je u deset godina postojanja obišao čitav svijet ove subote, 18. kolovoza stiže na Trg od fontane te će, s početkom u 21 sat, svojim talentom preslikavanja zadiviti domaću i stranu publiku. „The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „I Want To Break Free“ i „We Are The Champions“ samo su neki od megahitova legendarne grupe koje će Queen Real Tribute Band interpretirati, a ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan.

U ovom tjednu nastavit će se i besplatne kino projekcije u parku Maslinata. Tako će najmlađe filmoljupce u četvrtak s početkom u 21 sat zabaviti animirana priča o prijateljstvu čudovišta i šarmantne pjevačice „Čudovišna priča u Parizu“ sinkronizirana na hrvatski jezik, dok će ljubitelji akcije doći na svoje uz film „Logan Lucky“ u nedjelju s početkom u isto vrijeme.

Kao i kod dosadašnjih događanja na Babinom kuku koja se održavaju u sklopu Ljeta u Valamaru, svim posjetiteljima bit će osiguran besplatan parking na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist