Natrag
25.4.2018 12:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

LJETO BEZ ‘ŽUPSTOCKA’ Ove godine nema Puntižele

17.5.2017 @ 14:13 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ne, ovo nije najava nove Puntižele. Nakon 20 godina od kada je sve krenulo, osjetili smo da su polako nastupila neka nova vremena koja s novim generacijama nose neke nove interese – objavljeno je danas na službenoj Facebook stranice Puntižele, popularnog ‘Župstocka’.

-Uski krug ne više tako mladih volontera uvijek je bio nošen isključivo željom da se i u našem mjestu ponudi alternativna vrsta zabave, da se čuju dobri bendovi, novi bendovi te ono najbitnije, da se ljudi super provedu uz druženje i glazbu. S obzirom da smo procijenili da je interes za takav tip provoda u zadnje vrijeme nedovoljan u odnosu na količinu truda, novca i živaca uloženog s naše strane, odlučili smo uzeti odmor – istakli su iz Puntižele.

-Puntižele ove godine neće biti, a kakvi su planovi za budućnost… to još točno ne znamo. Svim suradnicima i bendovima hvala na svim ovim godinama, a najviše hvala vjernim ekipama koje su iz godine u godinu pohodile park održavajući ovu manifestaciju na životu duže nego što smo se ikada nadali. Sada se nadamo da će se Puntižela opet vratiti, u velikom stilu, u pravo vrijeme. Do tada, veliki pozdrav svima i doviđenja! – zaključili su iz Puntižele.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana