Natrag
18.2.2019 17:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ljetne igre traže građane statiste za otvaranje

7.6.2013 @ 12:49 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Dubrovačke ljetne igre pozivaju građane svih generacija bez obzira na glumačko iskustvo da se jave za sudjelovanje u Svečanom otvaranju 64. Dubrovačkih ljetnih igara koje će se održati 10. srpnja ispred crkve sv. Vlaha.

– Stotinjak građana će kao statisti i predstavnici svih građana Dubrovnika ove godine aktivno,  uz glumce, Folklorni ansambl Linđo i Triko cirkus teatar, sudjelovati u Otvaranju. Osim samog Otvaranja i generalne probe dan ranije, prijavljeni građani će imati još dvije probe – pojasnio je intendant i redatelj ovogodišnjeg Otvaranja Krešimir Dolenčić.

Svi zainteresirani građani se mogu prijaviti na broj telefona 326-100, na e-mail: info@dubrovnik-festival.hr ili osobno u uredima Igara u Festivalskoj palači na adresi Od Sigurate 1.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana